سبوس گندم، یکی از غنیترین مواد غذایی از نظر فیبر و مواد مغذیع که میتونه به بهبود سلامت گوارشی، کاهش کلسترول و کنترل قند خون کمک کنه. در این مقاله، به نحوه استفاده از سبوس گندم در غذاها، کاربردهای مختلف آن و همچنین توضیحاتی برای پخت گندم خواهم پرداخت و براتون توضیح خواهم داد. اگر شما هم میخواین بدونین چطوری از سبوس گندم در غذاهاتون استفاده کنین تا انتهای این مقاله با من همراه باشین.
فهرست مطالب در این مقاله :
Toggle
استفاده از سبوس گندم در غذاها:
سبوس گندم رو میشه به شکل های مختلفی در غذاهای مختلف استفاده کرد و من در ادامه 4 روش استفاده از سبوس در غذا رو براتون توضیح میدم.
اضافه کردن به صبحانه:
سبوس گندم رو میشه به غلاتی که در صبحانه استفاده میشه اضافه کرد مثلا اضافه کردن به اوتمیل. با افزودن سبوس به اوتمیل فیبر موجود در صبحانه شما بیشتر میشه و همین موضوع باعث میشه شما مدت زمان بیشتری رو احساس سیر بودن کنین.
استفاده در پخت نون و کیک :
در زمان پختن نون و یا کیک میتونین سبوس گندم رو به آرد اضافه کنین ، حدودا 10 تا 20 درصد رو میتونین از سبوس استفاده کنین و 80 تا 90 درصد رو ارد مخلوط کنین. با اضافه کردن سبوس گندم به آرد کیک و یا نون طعم و ارزش غذایی نون یا کیک تون رو بهبود ببخشین.
اضافه کردن به سوپ و آش :
از سبوس گندم در پختن سوپ و آش هم میتونین اضافه کنین، اضافه کردن سبوس به سوپ و آش باعث غلیط تر شدن اون میشه و فیبر موجود در غذای شما بیشتر میکنه و ارزش غذایی رو افزایش میده.
مخلوط کردن با ماست یا سالاد:
سبوس گندم رو با ماست و سالاد هم میتونین میل کنین، مقداری از سبوس رو با ماست مخلوط کنین و میل کنین و یا اون رو روی سالاد خودتون بریزین و میل کنین، با این کار طعم ماست و سالاد رو بهبود میدین، ارزش غذایی رو افزایش میدین و فیبر بیشتری به بدنتون وارد میکنین.
سبوس گندم در چه غذاهایی استفاده میشود؟
سبوس گندم چون طعم ملایمی داره و به راحتی میشه با انواع غذاها ترکیب بشه، در انواع غذاها میشه ازش استفاده کرد در ادامه بعضی از اونها رو براتون نام میبرم
- نان سبوسدار: استفاده از سبوس در نون باعث میشه نونی با فیبر بالا و سالمتر داشته باشیم
- کوکی و بیسکوییت: سبوس گندم میتونه به عنوان جایگزین بخشی از آرد در کوکیها و بیسکوییتها استفاده بشه
- اسموتیها: ترکیب سبوس گندم با میوهها در اسموتی، یک نوشیدنی مقوی و سالم رو برای ما میسازه.
- آشها و سوپها: اضافه کردن سبوس به آش رشته یا سوپ جو یکی از راههای رایج استفاده از سبوس در غذاهای مایعه.
خوب حالا یه نکته کوچیک هم از گندم براتون بگم شاید به دردتون بخوره سوالی که برای خیلی از شما ها پیش میاد.
گندم چند ساعته میپزه؟
اگر بخوام درباره پخت گندم هم یه توضیحی مختصری در این مقاله خدمتتون بگم باید عرض کنم زمان پخت گندم به نوع گندم و روش پخت اون بستگی داره که در ادامه مدل های مختلف رو براتون بیشتر توضیح میدم.
- پخت روی شعله مستقیم: گندم معمولاً بین 1.5 تا 2 ساعت زمان نیاز داره تا به طور کامل پخته شه
- پخت با زودپز: در صورت استفاده از زودپز، این زمان به حدود 30 تا 40 دقیقه کاهش پیدا میکنه.
- خیساندن قبل از پخت: اگر گندم را به مدت 6 تا 8 ساعت خیس کنیم، زمان پخت آن به طور قابل توجهی کاهش پیدا میکنه
محصولات هم خانواده سبوس گندم از برند دکتر بیز:
احتمالا باید بدونین که برند بین استار که زیر مجموعه کمپانی دکتر بیز هست دو محصول به اسم پودر جوانه گندم بین استار و سبوس چند غله دکتر بیز داره، اگر میخواین از سبوس گندم در غذاهاتون استفاده کنین شاید بهتر باشه از سبوس چند غله دکتر بیز استفاده کنین که ترکیب سبوس گندم، جو و برنجه.
و اگر میخواین برای چاقی بدن و صورتی از یک محصول طبیعی استفاده کنین پیشنهاد من پودر جوانه گندم دکتر بیزه. هر دو این محصولات رو میتونین از همین سایت که سایت فروشگاه مرکزی دکتر بیزه خرید کنین و با پست درب محل کار یا منزل خودتون دریافت کنین.
در ادامه لینک خرید این دو محصول و مشاهده توضیحات بیشتر اونها رو براتون میزارم.
خوب امیدوارم در این مقاله با نحوه استفاده از سبوس گندم در غذاها اشنا شده باشین درباره دو محصول فوق اگر سوالی داشتین میتونین از قسمت گفتگوی آنلاین سمت راست سایت با همکاران من در تماس باشین. ارادت، حسین نکویی، مدیر سایت فروشگاه مرکزی دکتر بیز